Mungo BIO na nakličovanie 120 gSonenntor
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Mungo klíčky sú plné vitamínov a minerálov, výborné sú napríklad v šalátoch alebo v ázijských jedlách.
Ako klíčiť: Mungo namočíme cca na 12 hodín do vody. Následne vodu zlejeme a preplachujeme 2-3x denne. Nám sa na klíčenie najviac osvedčil pohár na klíčenie, s ktorým je veľmi jednoduchá manipulácia. Do 4-5 dní sa môžeem tešiť z klíčkov. Menšie sa hodia do polievok, väčšie do ázijskej kuchyne.
Zloženie: semienka ďateliny bio (Trifolium incarnatum)
Doba namáčenia: 12 hodín
Doba klíčenia: 4-5 dní
Ideálna teplota: 18-20°C
2-3 x denne oplachovať
Skladovať v suchu a chlade.
Obsah balenia: 120g
Krajina pôvodu: Poľnohospodárstvo mimo EÚ
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár